Speciaal transport en kraanverhuur

 
Hoogtetransport met een dieplader door Ton van Abeelen Transport uit Tilburg

Hoogtetransport

Wij verzorgen transporten van ondeelbare ladingen die in hoogte buitenmaats zijn. Dit verzorgen wij door middel van volumetrailers en (semi-) diepladers. Een dieplader is een perfecte oplossing voor de hoogte van een object. De hoogte van de laadvloer van een dieplader is 30 centimeter. Wij beschikken over vaste vergunningen tot 4,25 meter in hoogte. Gaat de afmeting ook over deze hoogte heen? Ook dat kan verzorgd worden maar hier zal een incidentele vergunning voor aangevraagd moeten worden. Onze semi-diepladers zijn tevens uitschuifbaar tot 29 meter. Deze opleggers hebben een laadvloerhoogte van 90 centimeter.

 
Lengtetransport door Ton van Abeelen Transport uit Tilburg

Lengtetransport

Lengtetransporten zijn met diverse opleggers mogelijk. Onze opleggers beschikken ook over onafhankelijke sturing aan de achterzijde. Dit houdt in dat wij handmatig bepalen welke kant de achterkant van de oplegger opgaat. Deze uitvinding versoepelt de bereikbaarheid van deze opleggers. Een vaste vergunning is aanwezig tot 27 meter. Buiten deze lengte is een incidentele vergunning nodig die wij zelf verzorgen.

 
Breedtetransport door Ton van Abeelen Transport uit Tilburg

Breedtetransport

Er bestaan natuurlijk ladingen die in de breedte buiten een oplegger vallen. Ook hierin zijn wij gespecialiseerd. Een oplegger is 2,50 meter breed. Alles wat hier buiten valt, valt onder breedtetransport. Wij beschikken over een vaste vergunning tot 3,50 meter breedte. Buiten deze breedte is een incidentele vergunning nodig die wij zelf verzorgen.

 
Machineverhuizing door Ton van Abeelen Transport uit Tilburg

Machineverhuizingen

Voor de verzorging van machineverhuizingen zijn wij het aangewezen bedrijf. Machineverhuizingen en bedrijfsverhuizingen worden professioneel door ons verzorgd. Wij beschikken over machinevijzels en machinekarrensets om de zwaarste machines op een veilige manier te kunnen verplaatsen. Het laden en lossen van deze machines gebeurt dan vaak door middel van heftrucks en kranen. Uw verhuizing wordt door Ton van Abeelen Transport tot in de puntjes geregeld.

 
Gesloten vervoer door Ton van Abeelen Transport uit Tilburg

Gesloten vervoer

Gesloten vervoer door middel van kastenopleggers en zeilopleggers. In ons wagenpark beschikken wij over kastenopleggers en zeilopleggers. Deze opleggers bieden een uitstekende bescherming van de lading tegen weersinvloeden.

 
Kraanverhuur door Ton van Abeelen Transport uit Tilburg

Kraanverhuur

Ton van Abeelen Transport heeft een ruim assortiment kranen voor elke hijsklus. Wij beschikken over verschillende kranen van klein tot groot en kunnen u voor elke situatie een geschikte kraan bieden. Of het nu op een eerste verdieping moet komen of over een huis heen. U kunt bij Ton van Abeelen Transport terecht voor de verhuur van hijskranen.

Voor meer informatie